Sunday, May 22, 2016

Anda Bakal Ibu?



Semua ibu-ibu mesti lah pernah merasa jadi New Mommy kan? hehehe. Excited tak?

First time tau bakal jadi ibu pada Januari 2016. Rasa macam diawang-awangan.. macam tak nak percaya je.. hehe.. Sekarang dah masuk 6 Bulan! Alhamdulillah..

Bila jadi pregnant woman ni, macam-macam first experience dirasai. Part alahan, part emosi sensetif dan paling best part bila kita dapat rasa kehadiran baby dalam perut untuk kali yang pertama. Saya dapat rasa kehadiran baby (menendang/bergerak) pada seawal 17 minggu. 

Mula-mula tak yakin pun itu pergerakkan baby.. Tapi bila dah biasa rasa, kita faham lah kan.. hehe.. kadang menendang sekejap, kadang pula terasa macam baby bergymastic dalam tu. hahaha. >.<

okey! Ni first post in this blog! hihi.. this will be my new public diary. 

I am an excited mom to be!   

No comments:

Post a Comment