Saturday, October 29, 2016

Milk Booster Shaklee


Set Penyusuan OptimumShaklee membantu para ibu untuk memudahkan lagi proses penyusuan dengan produk yang dijamin selamat, natural dan semulajadi. Paling penting, dapatkan nasihat daripada pengedar Shaklee yang sah tentang produk dan kesesuaian bagi anda dan bayi.

Set di atas adalah Set Optimum yang bukan saja membantu meningkatkan pengeluaran susu, tetapi juga memberi tenaga optimum bagi ibu-ibu yang memberi susu badan.

Mommies pun tau kan... menyusukan anak boleh jadi memenatkan dan membuatkan badan kita sentiasa lapar. Kalau boleh, setiap kali selepas penyusuan nak makan kan?? hehehe

ESP dalam set ni membantu mommies mengawal rasa lapar dan juga membantu mengawal berat badan serta mengawal kadar kolestrol. ESP juga membantu meningkatkan keupayaan sel-sel otot dan tulang bayi. 

Begitu juga Omega Guard, di samping membekalkan Omega 3 iaitu DHA dan EPA untuk ibu dan juga bayi, ia amat membantu dalam proses mengawal berat badan.
Vitalea merupakan multivitamin yang lengkap dengan zat besi dan membantu peningkatan haemoglobin ibu. SR Vita C Plus pula membantu meningkatkan sistem imun ibu dan secara automatiknya akan meningkatkan antibodi ibu dan bayi.

Alfalfa Complex adalah suplemen paling penting dalam set ini. Ia membantu memekatkan susu ibu serta mempercepatkan penghasilan susu. Bagaimanapun, cara pengambilan setiap individu adalah berbeza. Dapatkan bantuan pengedar Shaklee anda sebelum memulakan pengambilan sebarang Vitamin Shaklee.Set Asas Penyusuan


Dan.......... jangan lupa, ibu memerlukan air yang secukupnya sepanjang pengambilan vitamin ini; iaitu 1 liter bagi setiap 25kg berat tubuh kita, ataupun lebih.


Anda berminat untuk mendapatkan produk Shaklee atau ingin mengetahui lebih lanjut berkenaan produk Shaklee? Bolehlah hubungi saya. Bagi setiap pembelian produk Shaklee, anda layak mendapat konsultasi secara percuma:-
  
SMS/whatapps: 013-541 4548 (amani) 
Shaklee ID: 122839
Emel: amani048@gmail.com 

No comments:

Post a Comment