Friday, November 18, 2016

Bisnes Shaklee Pilihan Terbaik



Banyak lagi bisnes lain di luar sana. Tapi.. kenapa pilih untuk serius dengan Shaklee? Semuanya bermula sejak merasa keberkesanan suplemen tu sendiri. Macam mana Shaklee mementingkan keselamatan, kesemulajadian dan keberkesanan setiap produknya.

Masa pregnant hari tu, rajin sungguh menggoogle cari info itu ini. Hihi.. kalau tak, mesti akan tanya kawan2 kalau ada something yg meragukan. Ramai antara mereka yg suggest suplement tambahan Shaklee. Produk lain pun ada juga.



Sejak mula pregnant memang teruk sembelit. Macam2 cuba; makan betik, pisang, air berliter2, minum jus kurma pun ada. Tapi still jg sembelit.

Bila masuk trimester kedua, bahagian pinggul, paha & betis pun mudah lenguh. Tapak kaki cepat membengkak. Tanya Nurse cara nak kurangkan, dia cakap tahan sahaja. Tak boleh urut, tak boleh sapu ubat gosok. Huhuhu..

Sedih tau. Saya pun cuba lah mencari iktiar yang boleh digunapakai semasa pregnant dan jumpa produk Shaklee ni.

Alhamdulillah.. lepas consume Ostematrik, masalah sembelit hilang. Hari2 pegi toilet. Lenguh2 pun berkurang.. suka sangat!



Masa mencari ostematrix tu, terjumpa lah blog Ainul Fadzilah. Kisah dia boleh maju dalam bisnes Shaklee. Pada pendapat saya, kalau suplemen ni dah terbukti berkesan, why not try to sell? Hehehe.

Nak beli produk Shaklee atau nak join member juga? Jomm hubungi saya,

Amani
013 541 4548

No comments:

Post a Comment