Tuesday, April 11, 2017

Pembedahan Katarak Dibatalkan Selepas Amal Makanan Tinggi Antioksida. Wanita Ini Kongsikan Rahsianya.Katarak merupakan penyebab utama kehilangan penglihatan atau buta khususnya mereka yang berumur 40 tahun ke atas. Katarak adalah penyakit yang boleh menyebabkan buta kekal, bergantung pada faktor usia, radiasi UV, kekurangan gizi dan vitamin, serta faktor kesihatan lain.

Katarak berlaku apabila lensa mata menjadi keras, pejal dan kasar. Lensa mata yang rosak tidak dapat menghantar cahaya ke retina untuk diproses dan dikirim kembali melalui syarat optik ke otak.

Ikuti pengalaman wanita penderita katarak ini. Kedua-dua matanya memerlukan pembedahan. Tapi, segalanya berubah setelah mengamalkan makanan tambahan yang tinggi antioksida dan penuh nutrisi penting untuk tenaga sel.

.....................................................................................................................

SUPERMOM SHAKLEE STORY MUSIM KE 3
TESTIMONI 44: SABARIAH ABDUL RAHMAN

[DAH TAK PERLU PEMBEDAHAN KATARAK SELEPAS AMALKAN MEGADOSE VIVIX DAN CAROTOMAX]


Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Saya Sabariah Binti Abdul Rahman, berusia 74 tahun. Saya baru menjalani pembedahan katarak mata kanan pada 8 Disember 2016 yang lalu. Pembedahan mata kiri pula dijadualkan pada 9 Januari 2017.

Selepas pembedahan pertama, saya mengambil Vivix dan Carotomax secara megadose bagi tujuan pemulihan. Namun kesan lain yang saya dapat selepas pengambilan secara megadose itu, saya tidak lagi perlu menjalani pembedahan untuk mata kiri kerana didapati mata semakin sihat.

Lebih menggembirakan, selepas sebulan dibedah, sewaktu pemeriksaan susulan di Pusat Katarak MAIWP, didapati power kedua-dua mata saya semakin menurun dengan banyak.

Alhamdulillah, saya kini masih dalam proses pemulihan disebabkan faktor umur yang semakin meningkat. Saya juga masih meneruskan pengambilan suplemen lain untuk kesihatan yang lebih optimum.

Kalau nak cuba turunkan power mata anda, tak salah mencuba sesuatu yang baik dan mempunyai kajian seperti di Shaklee.

Terima kasih.

.....................................................................................................................................


Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan produk Shaklee atau ingin mengetahui lebih lanjut berkenaan produk Shaklee, bolehlah hubungi saya. Bagi setiap pembelian produk Shaklee, anda layak mendapat konsultasi secara percuma:-

 
Puan Amani Waldin
SMS/whatapps/Call: 013-5414548
Shaklee ID: 122839
Emel: amani048@gmail.com
Facebook:https://www.facebook.com/nurul.amani.52

No comments:

Post a Comment